U današnje vrijeme je skoro nezamislivo da nemate PDF alat za svakodnevni rad. Bilo da nailazimo na dokumente u papirnatom ili digitalnom formatu, često je potrebna određena manipulacija nad njima da bi maksimalno iskoristili informacije na dokumentima. Bez potpunog PDF alata obrada dokumenata je vrlo spora i teška.

Na dnevnoj bazi šalje se tisuće računa, ugovora, elektronskih knjiga, bankovnih izvadaka, izvadaka za kreditne kartice, obrazaca osiguranja itd. Milijuni ljudi odabiru ABBYY FineReader PDF kao najbolju alternativu Adobe® Acrobatu® za svoje dnevne zadatke za rad s dokumentima i PDF-ovima. Nastavite čitati kako biste saznali najčešće scenarije korištenja te recenzije korisnika FineReader PDF-a

Skeniranje papirnatih računa, bankarskih izvadaka ili knjiga

 

Pojednostavnite rad s papirima digitalizacijom važnih dokumenata. Pomoću opsežnog skupa ručnih opcija unutar OCR (optičko prepoznavanje znakova) Editora u FineReader PDF-u, možete biti sigurni da će vaši skenirani dokumenti biti iznimne kvalitete i u redoslijedu i položaju koji trebate. Možete također razdijeliti PDF stranice jednim klikom.

Ako nemate skener u blizini, možete koristiti mobilni uređaj da biste skenirali dokumente pomoću mobilne aplikacije ABBYY FineReader PDF za iOS ili Android.

A kad je veličina datoteke vaših skeniranih stranica prevelika, koristite FineReader PDF da biste smanjili veličinu dokumenata.

Pretvorba skenova ili PDF-ova u formate koji se mogu uređivati

 

Pretvorba PDF-a u Excel je jedan od najčešće korištenih scenarija pretvorbe.

FineReader OCR tehnologija je iznimno precizna kod zadržavanja formata tablica, obzirom da je FineReader vodeći na OCR tržištu. S njegovom najvećom točnosti, možete kopirati i zalijepiti svoje tablice u Excel, zadržavajući format i strukturu tablice.

“Koristim ABBYY primarno za ekstrakciju informacija iz PDF-ova u tablične formate i radi točno što trebam uz minimalan trud.”

recenzija korisnika

Pretvorba PDF-ova u druge formate kao što je Word se također izvršava jednostavno, baš zbog toga se odmah na početnom prozoru sučelja nalaze prečaci za zadatke pretvorbe.

“Pretvaram bankarske izvatke iz skeniranog PDF-a u Excel”

recenzija korisnika

Uređivanje važnih dokumenata uz očuvanje njihova originalnog izgleda

 

Kad se radi o pravnim dokumentima i dokumentima osiguranja (ili bilo kojim drugim vrlo osjetljivog sadržaja), koristeći FineReader PDF ne morate se brinuti da će se upropastiti izgled originalnog dokumenta prilikom pretvorbe. Prepoznaje se cijeli dokument, uključujući brojeve stranica i fusnote. Bilo da preferirate uređivati direktno unutar FineReader PDF-a ili nastaviti uređivati u Wordu (na primjer), FineReader PDF pretvara vaš dokument brzo i točnote osigurava da formatiranje ostane kakvo bi trebalo biti.

“Puno mi pomaže s formatiranjem kad primim dokumente koje nije moguće urediti i trebam ih pretvoriti u Word dokumente.”

recenzija korisnika

Pojednostavljeno prevođenje

 

Za razliku od Adobe® Acrobata®, FineReader PDF prepoznaje jednojezične i višejezične dokumente (pisane na dva ili više jezika). To je iznimno korisno prevoditeljima s dokumentima na nekoliko jezika, tako da imaju laki način za ispravljanje, mijenjanje ili jednostavno digitaliziranje višejezičnih dokumenata.

“FineReader je nužan za prevoditelje. Mi cijeli dan skeniramo i pretvaramo dokumente u Word dokumente i prevodimo ih. On zadrži izgled i fontove. Nakon prijevoda izgleda kao original.”

“Često koristimo nekoliko jezika da bi pročitali razne arhivske dokumente.”

recenzije korisnika

Digitalna arhiva vaših dokumenata

 

Digitalizirajte vaše ulazne papire i sortirajte ih u mape za arhiviranje. Kreirajte mape i podmape na osnovi strukture koja vam odgovara da biste ih lakše pronašli.

“Ja skeniram sve ulazne papire za arhivu i pretražujem ih elektronski.”

recenzija korisnika

Pregledavanje velikih dokumenata

 

Uštedite vrijeme na pronalaženju informacije na dokumentima sa puno stranica koristeći opciju za pretraživanje. Ostavite komentare i oznake da biste strukturirali zadatke i vratili im se kasnije.

“Uspio sam pregledati stotine stranica medicinskih zapisa i pronaći određene riječi za par minuta.”

recenzija korisnika

ABBYY FineReader PDF je rješenje za vaš svakodnevni rad s PDF dokumentima. Isprobajte ABBYY FineReader PDF i uvjerite se u njegove kvalitete.

  • Zatražite besplatno trial verziju putem obrasca

ABBYY FineReader PDF 16 cijene