ABBYY Vantage je inteligentna platforma za obradu dokumenata koja pruža lake za korištenje “skillove” koju su bazirani na umjetnoj inteligenciji i koji shvaćaju vaše dokumenta na brz i jednostavan način. Vantage čini digitalnog radnika i procese pametnijim s predtreniranim skillovima koji pročitaju, shvaćaju i izvlače uvid iz dokumenata čime pomaže tvrtkama da ubrzaju digitalnu transformaciju.

Brži prihodi, Niži troškovi rada

Svi podaci koji pristižu iz raznih izvora u raznim formatima automatski se obrađuju, klasificiraju i isporučuju.

Promptne transakcije, odluke i akcije

S dvostruko kraćim ciklusom obrade podataka i visokom razinom točnosti, lako je ispuniti rokove i promisliti te djelovati u skladu s tim.

Kontrola, predvidljivost i usklađenost

Platforma ima ugrađene alate za nadzor, izvještavanje i upravljaču ploču te pruža sredstva za distribuiranu obradu dokumenata.

Karakteristike

Ekstrakcija podataka bazirana na umjetnoj inteligenciji
Ekstrakcija podataka bazirana na umjetnoj inteligenciji

Baziran na vodećoj ABBYY OCR, NLP i machine learning tehnologiji, Vantage može identificirati dokumente i izvući podatke iz njih bez korištenja bilo kakvih predefiniranih predložaka.

Brza implementacija i poslovni rezultati
Brza implementacija i poslovni rezultati

Vantage no code / low code pristup omogućava poslovnim korisnicima da brzo dizajniraju, treniraju i implementiraju skillove za shvaćanje sadržaja, bez da su stručnjaci za strojno učenje.

Povećana učinkovitost, smanjeni troškovi
Povećana učinkovitost, smanjeni troškovi

Obrada dokumenata i ekstrakcija podataka s iznimnom točnošću te učenje u tijeku kontinuirano povećavaju stopu potpuno automatske obrade.

Ubrzana digitalna transformacija
Ubrzana digitalna transformacija

Sa dostupnim predtreniranim skillovima za dokumente, Vantage omogućava organizacijama da brzo prošire svoje inicijative za automatizaciju na dodatna poslovna područja.

Što su skillovi?

 

Vantage skillovi omogućavaju inteligentnim platformama za automatizaciju, digitalnim radnicima i autmoatskim softverskim robotima da inteligentno procesiraju poslovne dokumente kao što bi to učinio čovjek – shvatiti dokument, izvući značenje i donijeti oduku.

Skill pruža no-code pristup za bilo koga da trenira modele dokumente i automatizira obradz dokumenta za sve vrste dokumenata.

Vantage platforma dolazi uz set osnovnih skillova temeljenih na umjetnoj inteligenciji koje daju temelj za obradu bilo koje vrste dokumenata – strukturirani, polustrukturirani ili nestrukturirani i bilo koju vrstu podataka uključujući tiskani, rukom pisani, barkodove, potpise i oznake.

 

 

Trenirani skillovi mogu se brzo kreirati da bi shvatio o kojem se dokumentu radi i izvukao informacije iz bilo koje vrste dokumenata. Također možete pretražiti ABBYY Marketplace za predtrenirane skillove dokumenata – invoices, purchase orders, receipts, W-2 forms, utility bills, insurance claims – da biste uštedjeli vrijeme za razvoj.

Laki no-code dizajner za skillove omogućava da bilo tko dizajnira, trenira i i objavi skill za bilo koju vrstu strukturiranih i nestrukturiranih dokumenata.

Izmjerite i analizirajte učinak svih vaših skillova – tako da ih možete kontinuirano poboljšati i podići automatizaciju obrade dokumenata na novu razinu.

 

Out-of-the-box integracija s inteligentnim platformama za automatizaciju uključujući Blue Prism, UiPath, Automation Anywhere i još više, što čini sve Vantage skillove automatski dostupnim za pronalaženje u RPA, BPM, Chatbot sustavima, mobilnim aplikacijama i još više.

Vantage skillovi kontinuirano postaju pametniji i točniji, kako prolazi vrijeme i kako dolaze nove varijante dokumenata te kako se prikupljaju statistički podatki kroz ljudsku provjeru. To čini vaše poslovne procese učinkovitijim kako prolazi vrijeme i zahtjevaju sve manje ljudskog utjecaja.

Kako radi Vantage

Počnite sa skillom iz ABBYY Marketplacea ili trenirajte i objavite skillove, čime ćete omogućiti njihovo korištenje u alatima za automatizaciju – RPA, BPM, ECM i mobilnim uređajima.

  • Dizajnirajte i trenirajte skill
    Započnite dizajniranjem i treniranjem skilla koristeći Vantage Skill Designer Start ili odaberite predtrenirane skillove iza kataloga dostupne na ABBYY Marketplaceu.
  • Objavite svoje skillove
    Objavite svoje skillove u Vantage Katalog čime postaji iskoristiva bilo kojoj platformi za automatizaciju procesa ili poslovnih procesa koristeći jedan od predugrađenih konektora. Razvijte vlastitu integraciju u druge sustave koristeći Vantage REST API.
  • Nadgledajte učinak
    Jednom kad su skilovi postavljeni, Vantage nadgleda, mjeri i analizira učinkovitost svih vašin postavljenih skillova te kreira nove modele učenja – tako da možete kontinuirano poboljšavati i pomicati automatizaciju na novu razinu.

Dodatne informacije i probna verzija za ABBYY Vantage

Kontakt

Tel: +385 (0)40 343 612

E-mail: ocr@digitalmedia.hr

 

Probna verzija, konzultacije

Molimo vas za dodatnim informacijama o vašem projektu kako bi vam mogli predložiti optimalnu konfiguraciju programa i primjereno licenciranje.

Kako vam možemo pomoći?