Najnovije vijesti

Pregled proizvoda

V-Ray

Renderiranje direktno iz SketchUpa, 3ds Maxa, Rhino i Maya s vjerojatno najboljim softverom za generiranje fotorealističnih slika.

OPŠIRNIJE

SimLab Composer

Kvalitetno, intuitivno i pristupačno rješenje koje vam omogućuje renderiranje s lakoćom. Preuzimanje kompletnih 3D modela s teksturama iz Arcona, SketchUpa i drugih podržanih 3D programa..

OPŠIRNIJE

Twinmotion

Real-time render za izradu vrhunskih 3D arhitektonskih vizualizacija kompatibilan sa gotovo svim BIM programima, uključujući ArCon, ARCHLine.XP i SketchUp.

OPŠIRNIJE

SketchUp Pro

Brz i efikasan prikaz vaših ideja kao 3D oblika. Jednostavno korištenje bez potrebnog predznanja o CAD aplikacijama.

OPŠIRNIJE

Tilelook

Program/platforma za podršku u prodaji keramičkih pločica i elemenata interijera. Vrhunska 3D vizualizacija, iskazi, detalji: jednostavno, interaktivno i brzo.

OPŠIRNIJE

ArCon Moj dom

ArCon Moj dom je popularni program za oblikovanje i uređenje vlastitog doma u 3D. Pomoću ovog programa jednostavno ćete osmisliti vlastitu kuću, izvana i unutra i predočiti sebi i drugima njen 3D izgled.

OPŠIRNIJE

Klijenti & Svjedočanstva

TISUĆU ZADOVOLJNIH SRETNIH KUPACA
Indizajn
Jelovica
EXES
DECO d.o.o.

Zašto odabrati 3D Design

GLAVNE ZNAČAJKE I PREDNOSTI

ArCon Moj dom

Oblikujte vlastiti dom u 3D – popularni program za oblikovanje kuće u 3D donosi proširenje 3D alata za više konstrukcijske slobode i značajno poboljšani i ubrzani 3D prikaz.

SketchUp

Tražite li moderan alat kojim možete intuitivno crtati kao olovkom i jednostavno vizualizirati svoje ideje, tada je SketchUp namijenjen upravo vama.
SketchUp je program za 3D skiciranje i jednostavno 3D modeliranje. Pomoću SketchUpa mogu i CAD laici brzo konstruirati svoje zamisli i prezentirati ih. Program točno slijedi način razmišljanja arhitekata prilikom osmišljavanja idejnog rješenja građevine ili urbanističkog plana.

V-RAY

Renderiranje modela direktno iz sučelja programa pomoću naprednih algoritama za generiranje fotorealističnih scena, za popularne 3D programe, osim V-Ray for Sketchup, odnedavno imamo novo u ponudi: V-Ray for Rhino, V-Ray for 3ds Max i V-Ray for Maya.