FineReader PDF pruža licenciranje optimizirano za opremanje više zaposlenika u raznim mrežnim okruženjima malih i srednjih poduzeća, velikih korporacija, javnih i edukacijskih ustanova.

Isplativo

Ostvarite progresivne popuste na količine prilikom kupnje više licenci FineReader PDF Corporate i Standard.

Jednostavna implementacija

Jednostavna instalacija na više radnih stanica. Uštedite resurse za implementaciju i upravljanje licencama. Lako dodajte više licencu kako poslovanje raste.

Fleksibilno

Razne vrste licenci i opcija licenciranja omogućavaju prilagođavanje rzahtjevima i budžetima bilo koje organizacije uz pružanje maksimalne produktivnosti uz minimum truda i troškova.

Opcije licenciranja

 

FineReader PDF pruža jednostavne i fleksibilne opcije licenciranja za bilo koje poslovne organizacije, kao i javne i eudukacijske ustanove.


PER SEAT

CONCURRENT

REMOTE
Vrsta licence
Više korisničkih licenci za lokalni rad na radnim stanicama Mrežna licenca, dijeljena unutar lokalne mreže, za lokalni rad na radnim stanicama Korisnička licenca za korištenje s rješenjima za virtualizaciju

 

Instalacija Lokalna ili roll-out instalacija, jedan ili više licenčnih ključeva Roll-out, jedan ili više licenčnih ključeva; alat License Manager na serveru

 

Na serveru, jedinstveni licenčni ključ
Licencirano po
Radnoj stanici Broju istovremenih korisnika

 

Imenu korisnika
Broj korisnika
Jednak broju kupljenih licenci. Minimalna količina za narudžbu je 5 licenci. Ograničen brojem istovremenih korisnika. Jednak broju kupljenih licenci. Minimalna količina za narudžbu je 5 licenci. Broj korisnika je jednak broju kupljenih licenci. Minimalna količina za narudžbu je 5 licenci.
Dostupno u verziji
FineReader PDF Standard
FineReader PDF Corporate
FineReader PDF Corporate FineReader PDF Standard
FineReader PDF Corporate

Software Maintenance i Upgrade Assurance

Software Maintenace i Upgrade Assurance opcijom održavanja za ABBYY volume licence, vaša organizacija dobiva nadogradnje na novu verziju proizvoda kad izađe, bez dodatnih plaćanja. Uz to se u održavanju dobiva i besplatna tehnička podrška proizvođača.

Održavanje (Software Maintenance i Upgrade Assurance) je uključeno u cijenu prilikom kupnje licenci pretplate.

Trial i ponuda za Volume licenciranje

Testirajte FineReader instalaciju i funkcionalnost za PDF i OCR zadataka na više radnih stanica diljem vaše organizacije.

Trial za Volume Licenciranje je dostupa za razne vrste licenci podržane u ABBYY FineReader PDF: Per Seat, Remote ili Concurrent.

Trial vam omogućava 30 dana testnog korištrenja i 100 stranica za obradu; concurrent licence ili per-seat licence.

Kontakt za OCR Volume softver - ponuda/trial