Najnovije vijesti

Novi ABBYY FineReader PDF 16

Savladajte vaše dnevne PDF zadatke s osvježenim korisničkim sučeljem, posljednijm OCR tehnologijama za poboljšanje pretvorbe dokumenata i pojednostavljenim upravljanjem licencama za organizacije.

Isprobajte novu verziju PDF alata.

Opširnije

Pregled proizvoda

ABBYY FineReader PDF

Inteligentan, profesionalan OCR softver za kreiranje popularnih elektronskih datoteka i elektronskih knjiga koje se mogu uređivati i pretraživati iz skeniranih papirnatih dokumenata, PDF dokumenata ili digitalnih fotografija dokumenata.

OPŠIRNIJE

ABBYY FineReader PDF for Mac

OCR točnost bez premca, rekonstrukcija cijele strukture dokumenta, broj jezika, napredni OCR alati u kombinaciji sa ugodnim korisničkim sučeljem – to je savršena kombinacija značajki najmoćnijeg i najopsežnijeg OCR softvera za Mac OS X.

OPŠIRNIJE

ABBYY Screenshot Reader

ABBYY Screenshot Reader pretvara tekst unutar slike dohvaćene sa vašeg zaslona u format koji se može uređivati bez potrebe za pretipkavanjem, što olakšava ponovnu upotrebu tog teksta u digitalnim dokumentima, emailovima ili izvještajima.

OPŠIRNIJE

Document/Data Capture

ABBYY FineReader Server

Idealan odabir za organizacije koje traže učinkoviti automatizirani OCR server i document capture softver. Ovo robusno, moćno a jednostavno serverski-bazirano OCR rješenje je dizajnirano za obradu srednjih i velikih količina dokumenata u velikim odjelima i poduzećima.

OPŠIRNIJE

ABBYY FlexiCapture

Inteligentno, precizno i skalabilno rješenje za automatiziranu obradu strukturiranih, polu-strukturiranih i nestrukturiranih dokumenata i eksport željenih podataka s dokumenata u baze podataka ili postojeće informacijske sustave i druge aplikacije.

OPŠIRNIJE

ABBYY Vantage

Inteligentna platforma za obradu dokumenata koja pruža lake za korištenje “skillove” koju su bazirani na umjetnoj inteligenciji i koji shvaćaju vaše dokumenta na brz i jednostavan način. Vantage čini digitalnog radnika i procese pametnijim s predtreniranim skillovima koji pročitaju, shvaćaju i izvlače uvid iz dokumenata čime pomaže tvrtkama da ubrzaju digitalnu transformaciju.

OPŠIRNIJE

OCR & Data Capture SDK

ABBYY FineReader Engine

ABBYY FineReader Engine omogućava integratorima i developerima integraciju tehnologija za optičko raspoznavanje teksta, raspoznavanje rukom pisanih znakova (ICR), barkoda, raspoznavanje oznaka i polja/zona te PDF pretvorbe u njihove aplikacije.

OPŠIRNIJE

ABBYY FlexiCapture SDK

ABBYY FlexiCapture SDK omogućava developerima i sitem integratorima da brzo razviju rješenje za vađenje podataka s obrazaca i dokumenata praktično bilo kojeg tipa ili stupnja složenosti.

OPŠIRNIJE

Klijenti & Svjedočanstva

PONOSNI SMO NA POVJERENJE NAŠIH KUPACA
Croatia osiguranje
Grad Zagreb
Hrvatske šume
Ina
Hrvatske ceste
Ministarstvo poljoprivrede

Zašto odabrati OCR

GLAVNE ZNAČAJKE I PREDNOSTI

Digitalni fotoaparat umjesto skenera

ABBYY FineReader ne raspoznaje samo slike dokumenta dobivene pomoću skenera, već također dobivene pomoću digitalnog fotoaparata koji je često pogodniji od skenera. Za poboljšanje rezultata raspoznavanja sa slika dobivenih digitalnim fotoaparatom ABBYY OCR tehnologija ima niz ugrađenih alata za pred-procesiranje slike kao i niz alata za ručnu obradu fotografija.

Podrška za hrvatske znakove

Podrška za raspoznavanje hrvatskih znakova u ABBYY OCR tehnologiji postoji već više od 15 godina koja je poboljšana i ugrađenim rječnikom hrvatskih pojmova. Ugrađena provjera pravopisa s podrškom rječnika i alatom za korekciju nesigurno prepoznatih znakova s prozorom pripadajuće slike originala osiguravaju visokokvalitetne i precizne rezultate raspoznavanja. Autodetekcija jezika raspoznavanja za sve jezike s podrškom rječnika, čak i višejezične, štedi vrijeme potrebno za podešavanje jezičnih postavki za svaki dokument.

Točnost raspoznavanja i očuvanja izgleda

ABBYY OCR tehnologija omogućuje visoku točnost raspoznavanja tekstova na 190 jezika uz mogućnost raspoznavanja i višejezičnih dokumenata. ABBYY ADRT tehnologija u potpunosti zadržava ne samo izgled dokumenta i formatiranje, već također elemente logičke strukture dokumenta: naslove, brojeve stranica, fusnote, zaglavlja i podnožja, tabelu sadržaja, fontove i stilove korištene u originalnom dokumentu itd.

OCR štedi vrijeme

Za ručni prijepis teksta s 10 stranica potrebno je pritisnuti tipke najmanje 30,000 puta. Drugi način je da se jednostavno umetne skup dokumenata u uvlakač skenera, pokrenuti ABBYY FineReader i raditi nešto puno korisnije od sati i sati tipkanja teksta. ABBYY OCR tehnologija radi 100 puta brže od profesionalnog daktilografa i u isto vrijeme radi manje grešaka, nudi provjeru pravopisa te zadržava originalni izgled stranice.

Izbjegnite pretipkavanje

OCR (Optical Character Recognition) je računalna tehnologija koja omogućuje pretvorbu skeniranih papirnatih dokumenata, PDF dokumenata i slika dokumenata snimljenih pomoću digitalnog fotoaparata u formate koji se mogu uređivati. ABBYY OCR tehnologija je osobito potrebna kad je potrebno napraviti neke korekcije na papirnatom dokumentu, na primjer na tekstu ugovora, članku iz časopisa ili letka ili za upotrebu dijela teksta prilikom kreiranja drugog dokumenta.