ABBYY FlexiCapture

Inteligentno, precizno i skalabilno rješenje za automatiziranu obradu strukturiranih, polu-strukturiranih i nestrukturiranih dokumenata i eksport željenih podataka s dokumenata u baze podataka ili postojeće informacijske sustave i druge aplikacije.

OPŠIRNIJE

ABBYY FineReader Server

Idealan odabir za organizacije koje traže učinkoviti automatizirani OCR server i document capture softver. Ovo robusno, moćno a jednostavno serverski-bazirano OCR rješenje je dizajnirano za obradu srednjih i velikih količina dokumenata u velikim odjelima i poduzećima.

OPŠIRNIJE

ABBYY Vantage

Inteligentna platforma za obradu dokumenata koja pruža lake za korištenje “skillove” koju su bazirani na umjetnoj inteligenciji i koji shvaćaju vaše dokumenta na brz i jednostavan način. Vantage čini digitalnog radnika i procese pametnijim s predtreniranim skillovima koji pročitaju, shvaćaju i izvlače uvid iz dokumenata čime pomaže tvrtkama da ubrzaju digitalnu transformaciju.

OPŠIRNIJE

ABBYY FineReader Engine

ABBYY FineReader Engine omogućava integratorima i developerima integraciju tehnologija za optičko raspoznavanje teksta, raspoznavanje rukom pisanih znakova (ICR), barkoda, raspoznavanje oznaka i polja/zona te PDF pretvorbe u njihove aplikacije.

OPŠIRNIJE

ABBYY FlexiCapture SDK

ABBYY FlexiCapture SDK omogućava developerima i sitem integratorima da brzo razviju rješenje za vađenje podataka s obrazaca i dokumenata praktično bilo kojeg tipa ili stupnja složenosti.

OPŠIRNIJE

Zašto odabrati OCR & Capture SDK

GLAVNE ZNAČAJKE I PREDNOSTI
Jedinstveni skup originalnih tehnologija

Koristite jedinstveni skup originalnih tehnologija uključujući poboljšani ADRT™, Camera OCR™, podrška za multicore CPU, PDF MRC…

Jasna dokumentacija i primjeri

Uživajte u radu s opsežnim i lakim za integriranje API-em koji dolazi uz jasnu dokumentaciju i razne primjere koda. Dodatno, API omogućava developerima da prilagode engine za obradu specifičnih tipova dokumenata.

Nemjerljiva točnost prepoznavanja

Tisuće tvrtki obrađuje 9,3 milijardi stranica* sa dokumenata i obrazaca godišnje koristeći ABBYY tehnologije.
*prema internim ABBYY podacima

Klijenti & Svjedočanstva

PONOSNI SMO NA POVJERENJE NAŠIH KUPACA