ABBYY FineReader PDF koristi umjetnu inteligenciju (AI) da bi povećao učinkovitost uređivanja PDF-ova i pretvorbe dokumenata. Ta namjenska umetna inteligencija unutar FineReader PDF-a mu je omogućila da kontinuirano tokom više godina zadrži poziciju vodećeg (i nagrađivanog) PDF alata. Pročitajte niže mišljenje industrije (uključujući naših korisnika) o njemu.

Izvanredan alat za rad s dokumentima i PDF-ovima.

recenzija korisnika

Povećanje produktivnosti pomoću alata pogonjenog umjetnom inteligencijom

 

Tijekom 2023, FineReader PDF je prepoznat od strane stručnjaka industrije i naših korisnika kao jedan od najboljih softverskih rješenja za produktivnost dokumenata.

TechRadar imenovao je FineReader PDF najboljim softverom za pretvorbu dokumenata za neovisne vlasnike tvrtke, napominjući da „je baš onoliko sveobuhvatno rješenje kako bi trebalo za male tvrtke“, i FineReader PDF Mobile najboljom višejezičnom aplikacijom za skeniranje.

Pošto smo prevoditeljski ured, ABBYY FineReader je neophodan za naše poslovanje od jutra do večeri.

recenzija korisnika

ECM Consultant dotiče se servisa za skeniranje dokumenata i ističe da “ABBYYev OCR i tehnologije za pretvorbu dokumenata bazirane na umjetnoj inteligenciji osiguravaju najvišu razinu točnosti i zadržavaju izgled i strukturu dokumenata za lako daljnje uređivanje.”

PCMag je imenovao FineReader PDF za Windows kao jedan od alata po izboru za spajanje PDF dokumenata, ističući opširan skup značajki koje pomažu u učinkovitom radu s zadacima vezanim uz PDF. Kada je u pitanju skeniranje dokumenata pomoću mobitela, PCMag također pohvaljuje FineReader PDF Mobile zbog svojih višejezičnih mogućnosti.

FineReader mi puno pomaže da učinim čitljivim skenirane/fotografirane dokumente na različitim jezicima.”

recenzija korisnika

Esencijalni alat za javnu upravu

 

Jedna od industrija koja najviše radi s dokumentima je javna uprava. U nedavnoj anketi, FineReader PDF proglašen je od strane čitatelja kao “Product of the Year 2023,” posebno u kompetitivnoj kategoriji “Software for public administration”. Ovo godišnje istraživanje provodi časopis “IT in Administration”, vodeće poljsko izdanje o informacijskim tehnologijama za javne institucije, namijenjeno IT stručnjacima i široj publici unutar javnog sektora.

Čitatelji časopisa vrlo su cijenili kvalitetu, raznovrsnost i vrijednost koju FineReader PDF donosi u njihovom radu.

Svaki dan koristim ABBYY FineReader PDF za Windows za elektronički potpis mojih prijedloga.

recenzija korisnika

Glas korisnika

 

FineReader PDF dobiva visoke ocjene i brojne pozitivne recenzije na platformama kao što su g2.com, Capterra, Gartner’s GetApp, između ostalih.

Na osnovu recenzija korisnika, FineReader PDF je prepoznat kao Leader Winter 2024 u kategorijama ‘PDF Editor’, ‘Document Creation’, ‘OCR’ i ‘Document Scanning’.

Intuitivne značajke za uređivanje PDF-a i sučelje prilagođeno korisniku poboljšavaju sveukupno iskustvo u radu s dokumentima.

recenzija korisnika

“Sviđa mi se FineReader jer omogućava brzo i lako uređivanje PDF dokumenata i njihov pregled. Najviše mi se sviđa funkcija ‘compare documents’. FineReader je savršeno rješenje za moj posao.” – ovo je rekao FineReader PDF government korisnik u video recenziji objavljenoj na Capterra.com.

Na osnovu prikupljenih povratnih informacija, FineReader PDF je rangiran visoko među konkurencijom i stoga je uključen u 2023 Capterra Shortlist u PDF kategoriji.

U svojim recenzijama, korisnici hvale FineReader PDF da je prilagođen korisnicima, pouzdan, točan i hvale njegove izvrsne mogućnosti pretvorbe digitalnih dokumenata u razne formate.

  • Zatražite besplatno trial verziju putem obrasca

ABBYY FineReader PDF 16 cijene