Kako raditi od kuće: FineReader 15 pomaže tvrtkama koje se prebacuju na kućne urede

 

Teška su vremena. Tvrtke i organizacije zatvaraju urede, procesi u uredu su prekinuti. Njihov povratak zahtjeva hitne mjere. Kako omogućiti zaposlenicima da rade od kuće s istom učinkovitosti kao i prije? Kako im pružati potrebne alate za učinkovitu obradu i dijeljenje dokumenata te suradnju na radu s njima?

ABBYY FineReader 15 pomaže da to učinite brzo i učinkovito. Čak i ako ga koristite već u uredu, možete pronaći korisne savjete o izmjeni postojeće konfiguracije softvera i njegovih licenci.

Opremite vaše ljude s učinkovitim alatima za rad od kuće

 

Pomozite vašim zaposlenicima da učinkovito rade poslove vezane uz dokumente. Kod udaljenog rada, osobito trebaju:

 

1. Imati sve digitalno
  • Svi papiri su ostali u uredu. FineReader omogućava digitalizaciju uredskih dokumenata da bi bili lako dostupni putem Interneta te da bili potpuni pretraživi i ponovno iskoristivi.
  • Ako količina dokumenata koja se treba digitalizirati nije velika, pomoći će vam HotFolder alat u FineReaderu 15 Corporate. Uz Volume količinsko licenciranje možete je imati na više računala da bi se željeni dokumenti obradili brže.
  • Ako su spremišta dokumenata vaše tvrtke velika, pogledajte FineReader Server, rješenje za automatsku digitalizaciju velikih. Na primjer, on može brzo proći vaše SharePoint spremište te slike dokumenata i ne-pretražive PDF-ove pretvoriti u pretražive PDF-ove.

 

2. Alate za učinkovitu suradnju
  • FineReader 15 omogućava označavanje i komentiranje na PDF dokumentima i njihovo dijeljenje s drugima.
  • Bilo koji skenirani PDF postaje odmah pretraživ čim ga otvorite – učinkovito ga pregledavajte  i komentirajte.
  • Pretvorite skenirane slike u pretražive PDF-ove sa samo nekoliko klikova da biste radili i surađivali s kolegama na njima.
  • FineReader 15 Corporate također uspoređuje kopije dokumenta u raznim formatima i pronalazi greške u tekstu. Prokomentirajte i podijelite rezultate usporedbe bilo u PDF formatu ili Microsoft Word formatu s razlikama dostupnim u Track Changes načinu rada.

Pogledajte više videa na našoj stranici.

3. Sigurno dijeliti
  • Zaštita dokumenata koji se šalju preko Interneta od nedozvoljenog pristupa je jako bitna. Zaštita lozinkom je jednostavna i pouzdana mjera koju možete primijeniti na vaše PDF-ove. Zaključajte vaše PDF-ove u potpunosti tako da onemogućite otvaranje bez lozinke ili ih zaštite samo za neke operacije kao što su kopiranje, uređivanje, ispisivanje itd.
  • Pomoću FineReadera 15 možete pouzdano ukloniti povjerljive informacije na PDF dokumentima: u tekstu, knjižnim oznakama, metapodacima, poveznicama, komentarima i oznakama.

Početak korištenja FineReadera u kućnom uredu je jednostavan

 

Jednostavno je instalirati FineReader 15 na računalu od strane bilo koga. Čak i ako vaši zaposlenici moraju raditi s vlastitih kućnih računal, mogu ga instalirati početi s radom za nekoliko minuta. Za to je potrebno koristiti individualne licence.

Imate virtualno okruženje? Nabavite Remote User licence za FineReader

 

Ako vaša tvrtka ima infrastrukturu ili proširuje postojeću infrastrukturu za podršku udaljenom radu u potpuno virtualnom okruženju, možete koristiti Remote User licence za FineReader 15. One su posebno dizajnirane za virtualizacijska rješenja kao što su Citrix i Microsoft Windows Server. Više informacija o licenciranju možete pronaći ovdje.

Koristite li FineReader u LAN-u s concurrent licencama? Probajte preći na remote desktop

 

Ako vaši zaposlenici dijele FineReader concurrent licence putem lokalne mreže u uredu, možete preseliti FineReader na remote desktop server. Concurrent licenses također omogućavaju da se FineReader dijeli između korisnika putem remote desktop pristupa (i putem ostalih podržanih virtualizacijskih rješenja). Konzultirajte Administrator’s Guide za više uputa za instalaciju.

Per Seat licence za standalone instalaciju

 

Ako vaše tvrtke koriste FineReader sa Per Seat licencama i vaši zaposlenici uzmu svoja poslovna računala kući, nemate nikakvih problema, FineReader će raditi čak i ako radne stanice više nisu u lokalnoj mreži.

Ako se vaši zaposlenici moraju prebaciti na vlastito kućno računalo, možete odspojiti licencu s njihovih poslovnih računala (pogledajte pomoć FineReader License Managera za to) i dati im da instaliraju FineReader istom licencom na njihovom kućnom računalu u standalone modu. (To inače nije dozvoljeno pod ugovorom o licenci – ali zbog iznimnih okolnosti koje su nas pogodile sve, ABBYY se privremeno odriče tog ograničenja).

Tu smo da vam pomognemo

 

Da bismo olakšali tvrtkama da prebrode ova teška vremena i ostanu učinkovite, ABBYY privremeno nudi isplativije vremenski ograničene licence za FineReader 15 Standard i FineReader 15 Corporate koje su savršene za organizaciju privremenog rada od kuće.

U posebnoj privremenoj ponudi dostupne su 6-mjesečne i 1-godišnje licence.