ArCon Hr Pro pomoći će vam prezentirati proizvod kojeg izrađujete i prilagoditi izgled željama kupca i dimenzijama prostora.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Plocnik1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Plocnik2

Opločnici – primjeri tekstura izrađenih od fotografija i izgled eksterijera s teksturama

Posebni ArConovi alati Dizajner podesta i Dizajner ploča omogućit će vam kreiranje raznih oblika, te stvaranje baze vaših proizvoda kao ArConovih objekata. U susretu s investitorom, jednostavnim pregledavanjem gotovih objekata koji mogu biti dimenzionirani prema standardima koje koristite, lako ćete pronaći odgovarajuće rješenje i zadovoljiti znatiželju kupca. Iako objekte možete izraditi samostalno prema našim uputama, moguć je i dogovor o suradnji između vaše i naše tvrtke i stvaranje baze vaših proizvoda kao objekata za ArCon.

Gitara-foto
gitara_02c
Interijer

Pregrada u obliku gitare – primjer objekta izrađenog u ArConu prema fotografiji kao predlošku i izgled interijera s objektom

Program SketchUp kojeg također prodajemo, omogućit će vam veću slobodu oblikovanja objekata. Ukoliko su vaši proizvodi složenijih oblika, razmislite o kupnji SketchUpa i modula 3DS Importfilter, uključenog od verzije ArCona Hr Pro 8.0, pomoću kojeg možete objekte u 3DS formatu izrađene u SketchUpu (ili AutoCAD, 3D Studio Max, LightWave …) učitati u ArCon, te nakon toga teksturirati, obojiti i smještati u prostor po želji.

Ograda-foto
Ograda
Ograda u prostoru
Ograda u prostoru2

Balkonska ograda – primjer objekta izrađenog u AutoCADu prema fotografiji kao predlošku, učitanog u ArCon preko 3DS Importfiltera i izgled eksterijera s objektom

Za prezentaciju vaših proizvoda na Internetu možemo vam ponuditi O2C Exportfilter (također uključenog od verzije ArCona Hr Pro 8.0), koji će od ArConovih modela stvoriti objekte čitljive u web preglednicima (uz instalaciju besplatnog O2C plug-ina za Internet Explorer i/ili Netscape Navigator).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kua za reklamu
Reklama za otvorenje građevinskog centra Pevec – primjer primjene slike
izrađene u ArConu kao ilustracije.