Izolacija mijenja učenje: Kako FineReader pomaže u učenju na daljinu

 

Pandemija je prekinula učenje u školama i fakultetima diljem svijeta. Učenici, učitelji i profesori moraju pronaći načina da učinkovito organiziraju e-učenje. Međutim, često nedostaju odgovarajući alati. Ne samo da se mora uspostaviti platforma za e-učenje, već se također mora digitalizirati cjelokupna suradnja i proces testiranja.

FineReader 15 može pomoći. Dobro je opremljen da uvelike olakša proces i već ga koristi nebrojeno škola i fakulteta diljem svijeta. Digitalizacija, suradnja i laki pristup podacima su samo nekoliko prednosti koje vam donosi korištenje FineReadera.

Digitalizacija – osigurajte da se vaši dokumenti mogu koristiti u procesu digitalnog učenja

 

Učenje na tradicionalan način uključuje mnoštvo papirnatih dokumenata. Pomoću FineReadera ih možete sve koristiti na digitalan način. Na primjer, možete kreirati materijale za učenje i radne listove koristeći sadržaje iz raznih digitalnih i papirnatih resursa. Ili ponovno digitalizirati testove nakon završetka. Dokumenti koji su digitalizirani FineReaderom su odmah pretraživi (osim rukom pisanih dijelova). Informacije se mogu brzo pronaći u svim formatima, uključujući PDF-ove, skenove i dokumente konvertirane iz papira. Čak i tablice iz PDF-a i papira se mogu lako ponovno koristiti. Za tu pretvorbu koristi se poznata ABBYY OCR (Optical Character Recognition) tehnologija.

Pogledajte više videa na našoj stranici.

Suradnja – učinkovito radite zajedno

 

Uz digitalno učenje dolazi mnogo pregledavanja i ispravljanja. Pomoću FineReadera studentske i učeničke zadaće se mogu pregledati digitalno, koristeći PDF dokumente umjesto papira. Za tu svrhu FineReader pruža mnoštvo alata za suradnju koji čine proces pregledavanja transparentnim i brzim. Štoviše, studenti mogu neovisno surađivati na papirima ako također imaju pristup FineReaderu.

Sigurnost – zaštitite dokumente od izmjena

 

Uz FineReader, svaki dokument postaje lako urediv, što je korisno za izmjene na njemu. Međutim, studenti većinom ne bi smjeli uređivati radne listove. FineReader može lozinkom zaštititi svaki PDF dokument od izmjena.

Dostupnost – učinite da se dokumenti čuju

 

FineReader pruža studentima slabijeg vida i s teškoćama u čitanju istovjetan pristup edukacijskim materijalima, pretvorbom dokumenata u lako dostupne PDF/UA datoteke. One su čitljive čitačima zaslona kao što je besplatni NVDA screen reader i stoga se ti dokumenti čuju.
Svi studenti mogu imati koristi od toga – zamislite da može slušati vaše papirnate dokumente.

Campus licence – omogućite digitalnu transformaciju u vašoj instituciji

 

S ABBYY Campus licencama, koje su specifično namijenjene za fakultete i škole, edukacijske institucije mogu postaviti ABBYY FineReader na svim računalima u vlasništvu institucije na školama i fakultetima raznih veličina. Campus licence nude edukacijskim ustanovama iznimnu vrijednost za novac za korištenje na cijelom fakultetu ili školi. S količinskim godišnjim cijenama, Campus licence predstavljaju fleksibilnu i ekonomičnu opciju za akademske institucije da se uklope u budžete u rasponu od manjih škola do velikih fakulteta.

  • Nema potrebe da definirate točan broj licenci — odaberite raspon i instalirajte koliko trebate s odabranom licencom.
  • Dodajte više instalacija (unutar raspona) kako korištenje softvera raste.
  • Promijenite raspon prema potrebi godišnje prilikom obnavljanja (kupnje) licence za sljedeću godinu.
  • Laka skupna masovna instalacija i korištenje
  • Bilo koji korisnik može koristiti FineReader instaliran na računalima na javnim mjestima kao što su učionice, knjižnice, itd.

Cijene godišnjih Campus licenci uključuju održavanje (Software Maintenance and Upgrade Assurance), što omogućava da stalno koristite najnoviju FineReader verziju i da imate tehničku podršku.

Student Add-on – opremite i vaše studente

 

Kad radite udaljeno u školi ili fakultetu, vaši studenti trebaju alate za učinkoviti rad. Student Add-on licence su idealne za opremanje studenata sa FineReaderom na njihovim privatnim računalima. Škola ili fakultet s Campus licencom može kupiti dodatne licence za studente (Student Add-on) po povoljnim cijenama. Odaberite između FineReader 15 (za Windowse) i FineReader Pro za Mac.