Još lakše PDF uređivanje

Uređivanje PDF-a skoro kao Word dokumenta – uključujući tekst, formatiranje, izgled i položaj, ćelije tablice.

Eksport usporedbe dokumenata

Bolja usporedba digitalnih PDF-ova i nove eksportne opcije.

Točnija pretvorba dokumenata

Novosti u OCR tehnologiji s većom točnosti prepoznavanja za kineski, japanski i korejski jezik, poboljšanjima u zadržavanju izgleda dokumenata i pretvobi PDF-ova.

Laka distribucija u tvrtkama

Poboljšane mogućnosti za virtualizacijske scenarije i roll-out automatizaciju.

Uređivanje PDF-ova

Uređivanje teksta unutar paragrafa

Sada možete uređivati tekst na PDF-ovima bilo koje vrste (uključujući skenirani PDF) unutar cijelog bloka teksta. Kad dodajete ili brišete tekst, on automatski mijenja tijek iz linije u liniju, što vam omogućava slobodu i lakoću korištenja sličnu uređivanju u Microsoft® Wordu.

 

Mijenjanje formata teksta

Možete također izmijeniti formatiranje teksta (tip fonta i veličina, tipografiju, boju, razmak između linija, poravnavanje teksta i smjer) ili za cijeli odlomak ili samo za odabrani dio teksta.

 

Uređivanje izgleda stranice

Možete čak izmijeniti i izgled cijele stranice u PDF-u. Dodavati ili izbrisati odlomke, izmijeniti njihovu poziciju ili redoslijed, proširiti ih ili suziti, povisiti ili sniziti da biste ih poravnali s ostatkom stranice. U tom procesu, tekst će automatski promijeniti tijek da bi se uklopio u izmjene koje ste napravili.

 

Uređivanje ćelija tablice

Svaka ćelija u tablici sad se može uređivati pojedinačno kao zasebni odlomak i neće utjecati na sadržaj ostalih ćelija u istom retku.

ABBYY FineReader najbolji softver za skeniranje 2018

Kreiranje PDF formi koje se mogu ispunjavati

 

Da biste kreirali PDF forme koje se mogu ispuniti ili da biste omogućili ispunjavanje PDF forme, FineReader pruža alat za kreiranje PDF forme – Form Editor. Možete dodati polja koja se mogu ispuniti, padajuće liste, pitanja s višestrukim izborom, akcijske gumbove i još više, da biste izradili interaktivne PDF forme za ankete ili prikupljanje informacija ili kao standardizirane PDF predloške dokumenta. Pripremite formu primjenom željenih izmjena na postojeću PDF formu koje se može ispunjavati ili čak kreirajte fomru koja se može ispunjavati na PDF-u bilo koje vrste!

 

Kreirajte PDF forme koje se mogu ispunjavati otpočetka


Da biste kreirali forme koje se mogu ispunjavati na PDF, samo dodajte tekst, slike i razna interaktivna polja na prazni dokument. Pomoću FineReader PDFa je lako kreirati polja forme dodavanjem elemenata kao što su tekstualna polja, padajuće liste, grupe radio gumbova, potvrdnih okvira, polja za potpis i gumba. Pogledajte video da biste naučili kako napraviti interaktivni PDF:

Izvrstan izgled vaših formi

Uredne i jasne PDF forme koje se mogu ispunjavati su puno lakše za korištenje. U Form Editoru (alatu FineReader PDFa) prilagodite izgled, veličinu i poziciju elemenata formi. Asistent za poravnavanje će pomoći da ih lako poravnate

 

Postavite akcije

Postavite potrebna polja. Dodajte gumbe i dodijelite akcije za prikupljanje informacija ili za navođenje korisnika forme: slanje forme, otvaranje datoteke ili web poveznice, skok na stranicu, pokretanje JavaScripta ili resetiranje forme.

 

Prenamijenite postojeće forme koje se mogu ispunjavati

Kreirajte interaktivne forme bazirane na postojećim. Možete čak dodati polja koja se mogu ispuniti na PDF da biste pretvorili PDF u formu koja se može ispuniti.

 

 

Form Editor i Edit mod u ABBYY FineReader PDFu ga čine svestranim PDF editorom i alatom za izradu formi koji omogućava kreiranje novih i uređivanje postojećih interaktivnih PDF formi

Pregledavanje PDF-ova

Brži preglednik

FineReaderov PDF preglednik je postao 1,5 puta brži. Otvaranje bilo koje vrste PDF-a je sad brzo koliko očekujete.

Pretvorba PDF-ova

Detektiranje kvalitete tekstualnog sloja

Detektirajte kvalitetu tekstualnog sloja kad radite digitalnim PDF-ovima. Ako je tekstualni sloj na stranici problematičan (oštećen, problemi s kodiranjem, itd.), FineReader primjenjuje OCR da bi pretvorio cijelu stranice, ne samo tekstualni sloj. To omogućava najtočnije rezultate pretvaranja digitalno kreiranih PDF-ova u formate koji se mogu uređivati.

 

Detekcija teksta u poljima i bilješkama

Prilikom pretvorbe interaktivne PDF forme ili PDF-a s bilješkama u format koji se može uređivati, FineReader osigurava da se točno i pouzdano izvuče tekst iz polja i određenih vrsta bilješki (kao što je Text Box ili Typewriter).

 

Poboljšano zadržavanje izgleda

Također je poboljšana rekonstrukcija odlomaka prilikom pretvorbe digitalnih PDF-ova u formate koji se mogu uređivati.

Usporedba dokumenata

Eksport u Track Changes način

Sada možete eksportirati rezultate usporedbe kao Microsoft ® Word dokument s označenim razlikama u Track Changes načinu rada koji se uobičajeno koristi u organizacijama, osobito u pravnim.

 

Još točnija usporedba

Zahvaljujući poboljšanjima u pretvorbi digitalnih PDF-ova, možete usporediti takve dokumente s bilo kojim podržanim formatima još točnije nego prije.

 

Novi jezik usporedbe

Sad je moguće uspoređivati dokumente na armenskom jeziku, čime se ukupno broj podržanih jezika popeo na 38.

Poboljšani OCR

Najnovija ABBYY OCR tehnologija donosi poboljšanja nizu značajki u FineReaderu 15: ; točnija pretvorba dokumenata na japanskom i korejskom jeziku; poboljšano

  • Pouzdanije detektiranje zaglavlja i podnožja
  • Točnost pretvorbe tablica je 5% veća
  • Bolja analiza dokumenta
  • Poboljšano kreiranje taggova za tagged PDF i PDF/UA
  • Točnija pretvorba dokumenata na japanskom jeziku – do 97% ukupne točnosti
  • Točnija pretvorba dokumenata na kineskom jeziku – do 98% ukupne točnosti
  • Točnija pretvorba dokumenata na korejskom jeziku – do 98% ukupne točnosti

Poboljšanja za organizacije

Remote User licence

Bazirane na pristupu za imenovane korisnike, Remote User licence omogućavaju organizacijama da koriste FineReader s rješenjima za virtualizaciju desktopa i aplikacija, kao što su Microsoft Remote Desktop Services (RDS), Citrix XenApp i Citrix Virtual Apps and Desktops. Pogledajte FineReader Administrator Guide za detaljnije informacije.

 

Poboljšana prilagodba proizvoda s GPO

Povećala se lista mogućnosti za prilagodbu FineReadera za specifične korisnike/radne stanice korištenjem GPO (Group Policy Objects) i sad uključuje sljedeće opcije:

  • Definiranje maksimalnog broja CPU-a radnih stanica koji koristi FineReader.
  • Postavljanje vremena neaktivnosti korisnika koje forsira oslobađanje licenci za radne stanice koje koriste concurrent licence.
  • Iskorištavanje ADMX/ADML predložaka.