FineReaderova Compare Documents funkcija pronalazi razlike u tekstu između dvije verzija dokumenta čime uklanja potrebu za provjerom liniju po liniju koja uvelike oduzima vrijeme. Brzo identificira izmjene između dvije verzije dokumenta u različitim formatima – na primjer PDF skeniranog papirnatog dokumenta i njegove originalne verzije u Microsoft® Wordu.

Video: Usporedba Word dokumenta s PDF-om

Usporedba dokumenata

Usporedba koja štedi vrijeme i trud

Zaboravite na dugotrajnu usporedbu teksta na papirnatim dokumentima i skenovima liniju po liniju. FineReader omogućava da detektirate razlike u tekstu između dvije verzije istog dokumenta za nekoliko sekundi. Toliko je intuitivan da ga možete koristiti učinkovito odmah – samo usmjerite, kliknite i usporedite.

Učinkovit za mnoštvo formata

Usporedite tekst iz dvije verzije dokumenta na različitim formatima datoteka – Microsoft Office datoteke, „digitalno kreirani“ PDF-ovi, skenirani PDF-ovi, skenovi papira i slikovne datoteke. Na primjer, možete lako usporediti konačnu verziju ugovora u Wordu sa skeniranom kopijom koju vam je partner vratio potpisanu. Možete također usporediti dva dokumenta istog tipa – na primjer ako želite usporediti dva PDF-a.

Podrška za 35 jezika

FineReader podržava usporedbu teksta na 35 jezika, uključujući dokumente napisane na nekoliko jezika. Softver također može automatski detektirati jezik dokumenta.

Detekcija razlika

Nijedna izmjena nije neprimjećena

Intuitivna navigacija i bilježenje identificiranih izmjena olakšava pronalazak izmjena i eliminira potrebu za provjerom liniji po liniju. Izmjene su označene na oba uspoređena dokumenta i prikazane paralelno kako listate tako da ih možete lako uočiti kod pregleda.

Fokusirajte se na bitne izmjene

FineReader izostavlja izmjene i razlike u formatiranju (izgled, formatiranje, razmaci, itd.) koje nisu bitne za značenje dokumenta. Prikazuje samo izmjene u tekstu čime smanjuje rizik da preskočite razlike kod pregleda.

Spremanje i dijeljenje rezultata

Spremite izvještaj u PDF ili Word

Rezultati usporedbe mogu biti spremljeni ili kao PDF s izmjenama označenim kao komentarima ili kao Word dokument koji prikazuje izvještaj s razlikama. Nebitne razlike mogu se ignorirati i ukloniti iz izvještaja prije njegovog kreiranja.

Kopirajte izmjene

Kod usporedbe dva dokumenta, jednostavno kopirajte tekst bilo koje pronađene izmjene direktno iz FineReaderova Compare Documents alata i zalijepite bilo gdje želite (na primjer u e-mail, u aplikaciju za poruke itd.) za učinkovitiju suradnju.