Precizno pretvorite skenirane papirnate dokumente, slike i PDF-ove u datoteke koje se mogu uređivati i pretraživati u Microsoft® Word, Excel®, OpenOffice® Writer, PDF i ostale formate. Pomoću vodeće ABBYY OCR tehnologije, FineReader čini brzim i lakim proces digitalizacije: bilo da pripremate papirnate dokumente za arhiviranje ili kreirate kopiju skena dokumenta koja se može uređivati.

Video: Pretvorba PDF-a u Word

Digitalizacija papirnatih dokumenata

Dobijte kopije koje se mogu uređivati

Lako pretvorite skenirane papirnate dokumente, PDF-ove i slike u Word, Excel datoteke koje se mogu uređivati i ostale datoteke bez pretipkavanja te uštedite vrijeme za važniji posao. S istom lakoćom obradite skupove ili individualne dokumente sve odjednom.

Uživajte u točnosti

Kombinacija superiorne OCR točnosti do 99,8%, inteligentnih ABBYY tehnologija za rekonstrukciju izgleda i strukture dokumenata (uključujući zaglavlja, fusnote, brojeve stranice i više) i preciznog zadržavanja strukture tablice osiguravaju da skoro nisu potrebne nikakve ručne korekcije.

Bolji skenovi – bolji rezultati

Osigurajte vrlo kvalitetne digitalne kopije iz svakog skena, čak i onih loše kvalitete. FineReader automatski primjenjuje optimalne algoritme za pred-obradu slike da bi dao superiorne rezultate raspoznavanja. Skenirajte svoje dokumente direktno s FineReaderom uz višestruke postavke skeniranja za svaku vrstu zadatka.

Priprema PDF-ova za digitalno arhiviranje

Kreirajte pretražive PDF-ove

Lako pretvorite skenirane papirnate dokumente u pretražive PDF-ove ili ih kombinirajte tijekom pretvorbe s Word, Excel ili datotekama u mnogim drugim formatima. FineReader također podržava PDF/A format – standard za dugotrajno arhiviranje.

Priprema za arhiviranje

Smanjite veličinu PDF dokumenata s kompresijom (do N puta manje), poboljšajte vizualnu kvalitetu skenova i dobijte pretražive PDF dokumente koji su idealni za digitalno arhiviranje.

Napredna pretvorba

OCR Editor za iznimne rezultate

OCR Editor – pruža sve alate potrebne za naprednu pretvorbu dokumenata – daje vam punu kontrolu i omogućava najbolje rezultate, čak i za vrlo složene dokumente. Postavite i prilagodite sve postavke koje mogu poboljšati kvalitetu OCR-a i zadržavanja izgleda – na primjer, koristite separatore ćelija da bi se zadržala struktura komplicirane tablice.

Izvršite korekcije prije spremanja

Značajno ubrzajte provjeru rezultata i ispravljanje grešaka: napravite je u FineReaderu prije spremanje pretvorenog teksta. Možete osigurati 100% točan dokument jednostavno prolaskom kroz sve označene simbole i korekcijom teksta i podataka u tablicama.

Trenirajte FineReader

Ako vaši dokumenti često sadrže terminologiju iz specijaliziranih područja – ili koriste rijetke ili dekorativne fontove – možete trenirati FineReader da bi ih ispravno prepoznao i da bi dao još točnije rezultate.

Prikupite informacije u pokretu

Smartphone umjesto skenera

Bilo da sami snimate fotografije dokumenata ili dobivate slike dokumenata s kojima raditem FineReader će pomoći. On primjenjuje moćne alate za pred-procesiranje slike da bi ispravio iskrivljenja slike i očistiti fotografirane slike te daje rezultate koji izgledaju kao skenovi i pruža iznimno raspoznavanje teksta.

Kreirajte e-bookove

Pretvorite skenirane knjige i članke u e-book format: EPUB®, FB2 ili ih pošaljite u Amazon Kindle account za čitanje tijekom putovanja.