ArCon Hr Pro

Softver s kojim ćete brzo i jednostavno kreirati projektne nacrte te 3D vizualizaciju zgrade i interijera. 3D CAD/BIM softver kompletno na hrvatskom jeziku.

OPŠIRNIJE

ARCHLine.XP

BIM softver za detaljno 3D arhitektonsko projektiranje i dizajn interijera uz kompletnu knjižnicu alata za 2D tehničko crtanje.

OPŠIRNIJE

Weto drvene konstrukcije

WETO softver za konstrukciju drvenog krovišta, drvenih kuća i općenitih drvenih konstrukcija.

OPŠIRNIJE

ArCADia

CAD/BIM program s podrškom za DWG format s 2D/3D elementima za arhitektonsko projektiranje, 3D objekti, presjeci… Proširivo s dodacima za projektiranje instalacija koja su kompatibilna i s AutoCADom.

OPŠIRNIJE

INTERsoft IntelliCAD

Alternativa AutoCAD-u za 2D/3D crtanje. Visoki stupanj kompatibilnosti i direktan rad u DWG formatu.

OPŠIRNIJE

Klijenti & Svjedočanstva

PONOSNI SMO NA POVJERENJE NAŠIH KUPACA
  • Svakodnevna pitanja iz arhitektonske prakse tipa “A kako bi to izgledalo da se vijenac malo digne i nagib krova malo povisi?” ili ”A da ipak probate nacrtati varijantu s kosim krovom?” rješavaju se unutar pet minuta, pred investitorovim očima. Boja pročelja, također. Pokrov – jednim potezom kursora – mijenja se iz šindre u jedan od proizvoda iz Bramacove serije. Nakon toga svakako može slijediti protupitanje: “Jeste li to željeli, ili vam se sada ipak čini da je prethodna varijanta bila bolja?” Najbolje kod ArCona je to što jednostavnost njegova korištenja omogućava vama, arhitektu, da pri projektiranju tehničke elemente prepustite računalu, i da se usredotočite na projektiranje. Na osnovnoj shemi projekta, u vrlo kratkom vremenu, brzo i jednostavno možete dizajnirati kuću, a nakon toga je kvalitetno prezentirati te izraditi svu potrebnu projektnu dokumentaciju. read more

    Vesna Makovec, d.i.a. – ovlašteni arhitekt, dugogodišnja korisnica ArCona
Dom projekt
Institut IGH
Indizajn
Jelovica
Marles
PBZ nekretnine