SketchUp Pro

Brz i efikasan prikaz vaših ideja kao 3D oblika. Jednostavno korištenje bez potrebnog predznanja o CAD aplikacijama.

OPŠIRNIJE

V-Ray

Renderiranje direktno iz SketchUpa, 3ds Maxa, Rhino i Maya s vjerojatno najboljim softverom za generiranje fotorealističnih slika.

OPŠIRNIJE

ArCon Moj dom

ArCon Moj dom je popularni program za oblikovanje i uređenje vlastitog doma u 3D. Pomoću ovog programa jednostavno ćete osmisliti vlastitu kuću, izvana i unutra i predočiti sebi i drugima njen 3D izgled.

OPŠIRNIJE

Klijenti & Svjedočanstva

TISUĆU ZADOVOLJNIH SRETNIH KUPACA
 • SketchUp – recenzija

  “Ako se još niste okušali u modeliranju u sve tri dimenzije i nekako vam je uspio promaknuti ovaj pravi mali biser koji uvijek iznova ugodno iznenađuje lakoćom crtanja, onda je pravo vrijeme da to učinite jer je sad bolji nego ikad prije…”

  “SketchUp se već odavna uspio etablirati kao sjajan alat za prostorno skiciranje ili modeliranje i to ponajviše stoga što ga je za osnovno crtanje nevjerojatno jednostavno koristiti, čak i onima koji uopće nisu vični tipičnim programima za trodimenzionalno modeliranje ili CAD crtanje.”

  “Ako ste profesionalni korisnik, a ipak biste pri ruci imali alat kojim možete vrlo brzo i zaista lako napraviti napredni model bilo čega što vam padne na pamet (dovoljno je samo biti vješt s mišem i tipkovnicom), onda je profesionalno izdanje SketchUpa to što vam treba.”

  Dojam: Vrhunski alat za modeliranje i skiciranje u sve tri dimenzije prikladan i za totalne početnike

  časopis BUG

  SketchUp Pro
 • ArCon Moj Dom – recenzija
  “…Sve što je potrebno za početak rada jest odabrati novi projekt, ili uzeti jedan iz gotove baze podataka, koji ćete urediti za svoje potrebe, ili pak pogledati kako izgleda djelo profesionalca, te ponešto naučiti iz toga. Ukoliko je ovo vaš prvi susret s projektnom CAD aplikacijom, program dolazi s detaljnim uputama na hrvatskom jeziku, koje broje više od četiri stotine stranica i uz koje nije potrebna druga literatura. Samo takva knjiga koštala bi vas gotovo kao pola cijene aplikacije. Konstruiranje objekta poprilično je lagano…”

  VIDI, travanj 2010. (broj 169)
Indizajn
Jelovica
EXES
DECO d.o.o.

Zašto odabrati 3D Design

GLAVNE ZNAČAJKE I PREDNOSTI

ArCon Moj dom

Oblikujte vlastiti dom u 3D – popularni program za oblikovanje kuće u 3D donosi proširenje 3D alata za više konstrukcijske slobode i značajno poboljšani i ubrzani 3D prikaz.

SketchUp

Tražite li moderan alat kojim možete intuitivno crtati kao olovkom i jednostavno vizualizirati svoje ideje, tada je SketchUp namijenjen upravo vama.
SketchUp je program za 3D skiciranje i jednostavno 3D modeliranje. Pomoću SketchUpa mogu i CAD laici brzo konstruirati svoje zamisli i prezentirati ih. Program točno slijedi način razmišljanja arhitekata prilikom osmišljavanja idejnog rješenja građevine ili urbanističkog plana.

V-RAY

Renderiranje modela direktno iz sučelja programa pomoću naprednih algoritama za generiranje fotorealističnih scena, za popularne 3D programe, osim V-Ray for Sketchup, odnedavno imamo novo u ponudi: V-Ray for Rhino, V-Ray for 3ds Max i V-Ray for Maya.